Kumánia Kemping és Ifjúsági szálláshely

Rendezvényt szervezne? Kirándulna iskolai osztályával a Kunságban, és még nem találta meg a megfelelő szálláshelyet?

Lépjünk kapcsolatba - a Kumánia kempingje tökéletes választás lehet az Önök számára!

Erdélyi ácsok közreműködésével készült el 2010-ben a Kisújszállási Ifjúsági Szálláshely a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában, a csónakázótó partján. A vendégek 5 tóra nyúló faház, lakókocsi-állások és sátorhelyek közül választhatnak.

Faházaink 2 szobával, közös előtérrel, fürdőszobával és felszerelt konyhával rendelkeznek. Téliesített mivoltuk miatt pedig egész évben várják a vendégeket. Szobáinkban 2-2 ágy van, a férőhelyek pedig további 1-2 pótággyal bővíthetőek. Kempingünkben biztosított a víz- és az áramellátás; lakókocsi-állásokkal és sátorhelyekkel felszereltek. A kemping főépületében főzési, mosogatási és mosdási lehetőséget is biztosítunk a nálunk megszállóknak.

A Kumánia Kemping és Ifjúsági Szálláshely ideális lehet családoknak, baráti társaságoknak vagy akár iskolai osztályoknak, csoportoknak is. Kempingünk aulája szabadtéri főzésre is kiválóan alkalmas.

Kemping

Szívesen pihenne a természet lágy ölén, de nem mondana le minden komfortról, amit egy lakás adhat? Mit szólna, ha mindez egy hangulatos fürdő szomszédságában várná, ahová bármikor betérhet felfrissülni, gyógyulni? Ha az Ön számára a természetközeliség és a főzési-mosdási lehetőség egyaránt fontos, ébredjen nálunk a békák hangjára - várjuk a Kumánia Ifjúsági Szálláshelyen! Kempingünk víz- és áramvételi lehetőséggel ellátott lakókocsiállásokkal, sátorhelyekkel várja vendégeit, főépületünkben pedig lehetőség van főzésre, mosogatásra és fürdésre egyaránt. Ideális családoknak, baráti társaságoknak és iskolai osztályoknak, csoportoknak is. Pihenjen a csónakázótó partján - kempingezzen nálunk!

Áraink magukban foglalják a belépőt a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe is!

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a távozás napján a kemping területét legkésőbb 10:00-ig hagyják el! Az időponton túlnyúlóan 50%-os díj (szálláshelyi díj és lakókocsi, lakóautó díj) megfizetése ellenében este 18:00 óráig vehetik igénybe a Kumánia Kemping és a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő alapszolgáltatásait.

Megértésüket köszönjük!

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót!
Annak mértéke 400 Ft/fő/éj, 18 éves kor fölött, és készpénzben fizetendő.
Továbbá, hogy a fürdőt csak sérülésmentes karszalaggal látogathatják!

Kumánia Kemping és Ifjúsági Szálláshely - egész évben nyitva!

Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
Recepció, foglalás: +36/59-88-77-10