Rólunk

Köszöntjük a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő oldalán! 

Intézményünk 2012-ben nyitotta meg kapuit. Fürdőnk mellett szállodát, ifjúsági szálláshelyet, kempinget és gyógyászatot is működtetünk, így vendégeinknek komplett szolgáltatást nyújtunk - a kikapcsolódás után megpihenhet igényeinek megfelelő, jól felszerelt szálláshelyeink valamelyikében. 

Medencéinket Kisújszállás olyan, kun nyelvi eredetű határrészei után neveztük el, amelyek valaha és/ vagy napjainkban is víz mellett fekszenek. A gyerekeket kül- és beltéri gyerekmedencékkel, csúszdákkal és vízi játékokkal várjuk - míg szüleik szaunáinkban, gyógyvizes medencéinkben vagy pezsgőmedencénkben kapcsolódhatnak ki. A fürdőzés mellett egész évben számos programot kínálunk vendégeinknek: szaunaprogramok, gasztronómiai és hagyományőrző rendezvények, valamint gyermekfoglalkozások várják az érdeklődőket.

A strand területén lévő sportpályáinkon pedig strandröplabdára, lábteniszre, strandfocira (szabványos strandfocipályával rendelkezünk!), tollaslabdázásra vagy sakkra egyaránt lehetőség nyílik - csónakázó tavunkon pedig csónakázásra, valamint vízibiciklizésre is.

NYITVATARTÁS:

Minden nap: 08:00 - 20:00

Szaunavilágunk minden nap 10:00 és 19:30 között tart nyitva.
Óriáscsúszdánk 2020. november 6-tól bizonytalan ideig NEM üzemel.
 
Ismerje meg a Nagykunság szívében elhelyezkedő Kumániát, kapcsolódjon ki és töltődjön fel nálunk Ön is!

Aktuális ajánlataink

Medencéinket Kisújszállás olyan, kun nyelvi eredetű határrészei után neveztük el, amelyek valaha és/ vagy napjainkban is víz mellett fekszenek. A gyerekeket kül- és beltéri gyerekmedencékkel, csúszdákkal és vízi játékokkal várjuk - míg szüleik szaunáinkban, gyógyvizes medencéinkben vagy pezsgőmedencénkben kapcsolódhatnak ki.

A Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben számos masszázs lehetőség közül választhatnak Vendégeink, legyen szó: relaxáló, aromaterápiás, mézes, csokoládéolajos, pálinkás masszázsról, talpmasszázsról, valamint caracalla fényterápiás masszázskádról. Nálunk felfrissülhet kilépve kicsit a szürke hétköznapokból!

Tegye még teljesebbé az itt töltött időt és próbálja ki a Kumánia Natur és Relax Szaunavilágot, ahol finn szaunák, infraszaunák, gőzkabin és merülő medence biztosítja az Ön számára a feltöltődést. Ha pedig igai élménnyé szeretné tenni a szaunázást a szaunabárban számos aroma és bőrradír közül választhat.

Legfrissebb híreink

Találja ki Ön a Kumánia 2021-es szlogenét és nyerjen fürdőbeléőket! 

Jöjjenek ki fürdőnkbe barátaikkal, családtagjaikkal főzni (bográcsolni, grillezni) és a csapat kisújszállási lakcímkártyával rendelkező tagjai kedvezményesen 700 Ft-ért.

Köszönjük mindazoknak, akik ezekben a nehéz hónapokban is hozzánk terveztek és terveznek továbbra is az idei nyárra!

Vendégeink mondták

  • Nagyon szépen köszönünk mindent, igazán kellemes időtöltésben volt részünk! Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás és a személyzet hozzáállása pedig kifogástalan volt! Ajánlani fogom barátaimnak és ismerőseimnek, hogy látogassanak el Önökhöz. 

    Sz. Éva

  • Köszönöm a Kumánia Hotel összes dolgozójának a minden igényt maximálisan kielégítő ellátást! A személyzet kedvességét, a mindig készséges tájékoztatást. Csak legekben tudok mindenkinek mesélni az itt eltöltött négy napról. 

    N. Ildikó