Rólunk

Köszöntjük a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő oldalán! 

Intézményünk 2012-ben nyitotta meg kapuit. Fürdőnk mellett szállodát, ifjúsági szálláshelyet, kempinget és gyógyászatot is működtetünk, így vendégeinknek komplett szolgáltatást nyújtunk - a kikapcsolódás után megpihenhet igényeinek megfelelő, jól felszerelt szálláshelyeink valamelyikében. 

Medencéinket Kisújszállás olyan, kun nyelvi eredetű határrészei után neveztük el, amelyek valaha és/ vagy napjainkban is víz mellett fekszenek. A gyerekeket kül- és beltéri gyerekmedencékkel, csúszdákkal és vízi játékokkal várjuk - míg szüleik szaunáinkban, gyógyvizes medencéinkben vagy pezsgőmedencénkben kapcsolódhatnak ki. A fürdőzés mellett egész évben számos programot kínálunk vendégeinknek: szaunaprogramok, gasztronómiai és hagyományőrző rendezvények, valamint gyermekfoglalkozások várják az érdeklődőket.

A strand területén lévő sportpályáinkon pedig strandröplabdára, lábteniszre, strandfocira (szabványos strandfocipályával rendelkezünk!), tollaslabdázásra vagy sakkra egyaránt lehetőség nyílik.

NYITVATARTÁS:

Elő és utószezonban (szeptember 1 - június 14.)
Fürdő nyitvatartás:
H, K, SZe, CS, V: 8:00 - 18:00 óra
P, SZo, ünnepnapokon: 8:00 - 20:00 óra
Szaunavilág:
H, K, SZe, CS, V: 10:00-17:30 
P, SZo, ünnepnapokon: 10:00-19:30

Főszezoni nyitvatartás (június 15 - augusztus 31.):
Fürdő:
Nyári időszakban minden nap 8:00 - 20:00 óra között.
Szaunavilág:
Hétfőtől - Vasárnapig: 10:00 - 19:30

Óriáscsúszdánk 2020. november 6-tól bizonytalan ideig NEM üzemel.
 
Ismerje meg a Nagykunság szívében elhelyezkedő Kumániát, kapcsolódjon ki és töltődjön fel nálunk Ön is!

Aktuális ajánlataink

Medencéinket Kisújszállás olyan, kun nyelvi eredetű határrészei után neveztük el, amelyek valaha és/ vagy napjainkban is víz mellett fekszenek. A gyerekeket kül- és beltéri gyerekmedencékkel, csúszdákkal és vízi játékokkal várjuk - míg szüleik szaunáinkban, gyógyvizes medencéinkben vagy pezsgőmedencénkben kapcsolódhatnak ki.

A Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben számos masszázs lehetőség közül választhatnak Vendégeink, legyen szó: relaxáló, aromaterápiás, mézes, csokoládéolajos, pálinkás masszázsról, talpmasszázsról, valamint caracalla fényterápiás masszázskádról. Nálunk felfrissülhet kilépve kicsit a szürke hétköznapokból!

Tegye még teljesebbé az itt töltött időt és próbálja ki a Kumánia Natur és Relax Szaunavilágot, ahol finn szaunák, infraszaunák, gőzkabin és merülő medence biztosítja az Ön számára a feltöltődést. Ha pedig igai élménnyé szeretné tenni a szaunázást a szaunabárban számos aroma és bőrradír közül választhat.

Legfrissebb híreink

A Kumánia a nyár folyamán egészen óvodás kortól várja a gyerekeket és felnőtteket intenzív úszásoktatásaira.

A Kumániában az idei nyáron 3 hét során várjuk táborozni az 5-12 éves gyerekeket.

Májusban mind a 4 hétvégén lesz szaunaprogram a Kumániában.

Vendégeink mondták

  • Nagyon szépen köszönünk mindent, igazán kellemes időtöltésben volt részünk! Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás és a személyzet hozzáállása pedig kifogástalan volt! Ajánlani fogom barátaimnak és ismerőseimnek, hogy látogassanak el Önökhöz. 

    Sz. Éva

  • Köszönöm a Kumánia Hotel összes dolgozójának a minden igényt maximálisan kielégítő ellátást! A személyzet kedvességét, a mindig készséges tájékoztatást. Csak legekben tudok mindenkinek mesélni az itt eltöltött négy napról. 

    N. Ildikó