Rólunk

A Kumánia Gyógyfürdő Kft. a balneo-fizioterápiás kezelések széles skáláját nyújtja a beutaltak számára. A lakosság jelentős részét érintik manapság mozgásszervi megbetegedések, ezért egyre nagyobb szükség van azokra a terápiás eljárásokra, amelyekkel megelőzhetőek vagy hatékonyan kezelhetőek ezek az esetleges elváltozások.

Gyógykezeléseinkkel:

 • Csökkenthető a gyógyulási idő
 • Javítható az életminőség; csökken a mozgáskorlátozottság és a fájdalom mértéke
 • Fejleszthető a fizikai erőnlét és a terhelhetőség
 • Kollégáink szakszerű tanácsával – táplálkozás, rendszeres helyes testmozgás, megfelelő stresszoldás - elindulhat egy tudatosabb, helyes életvitel!

Tapasztalt szakembereink, modern eszközökkel és kellemes, otthonos környezetben végzik munkájukat. Vendégeink számára teljeskörű fizioterápiás és fürdőgyógyászati kezelések állnak rendelkezésükre, melyet szakorvosi javaslatra, kúraszerűen vehetnek igénybe. A kezelések nemcsak akut és krónikus megbetegedéseknél alkalmazható, hanem nagy hangsúlyt kellene fordítani a prevencióra (megelőzésre)!

A kezelések rendeltetésszerű igénybevételének menete:

 • A Kumánia Gyógyászatán reumatológiai rendelésre időpontegyeztetés!
 • Szakrendeléseinkre háziorvostól beutaló szükséges!
 • Szakorvos által kiírt kezelésekhez időpontegyeztetés a Gyógyfürdő TB pénztárában történik!
 • Szakrendeléseinkről bővebb információt a SZAKRENDELÉSEK menüpont alatt találhat!

A Kumánia Gyógyászat nyitvatartás: 7:30-16:00

TB pénztár nyitvatartás: 7:30-15:30

Aktuális ajánlataink

A Kumánia Gyógyfürdő Kft. a balneo-fizioterápiás kezelések széles skáláját nyújtja a beutaltak számára. A mozgásszervi megbetegedések nagy száma és a lakosság igen jelentős körét érintő elváltozások miatt egyre nagyobb jelentőséggel bírnak azok a terápiás eljárások, amelyekkel mind a gyógykezelés, mind a prevenció – vagyis a megelőzés – hatékonyan alkalmazható

McKenzei-gyógytorna és dinamikus gerinctréningen is részt vehetnek Vendégeink, melyekkel elkerülhetjük általa, hogy nagy mennyiségű fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tablettákra kényszerüljön. A kezelések a probléma gyökerét ragadja meg a tüneti kezelés helyett. Általuk gyors, tartós változás érhető el!

A Kumánia Gyógyászat keretein belül már ultrahang diagnosztikai, ortopédiai és fizioterápiás szakrendelés is üzemel. A szakrendelés minden esetben előzetes bejelentkezés alapján, beutalóval vehető igénybe! A betegeknek a gyógyászat betegadminisztrációs pultjánál kell jelentkezni, és leadni a szükséges dokumentumokat. 

Legfrissebb híreink

A Kumániában az idei nyáron 3 hét során várjuk táborozni az 5-12 éves gyerekeket.

Nagyszerű kedvezményekkel készülünk Önöknek 2024. május 26-án, vasárnap. 

A Kumánia Gyógyfürdő Kft. felvételre keres 1 fő ÚSZÓMESTER munkatársat.

Vendégeink mondták

 • Nagyon szépen köszönünk mindent, igazán kellemes időtöltésben volt részünk! Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás és a személyzet hozzáállása pedig kifogástalan volt! Ajánlani fogom barátaimnak és ismerőseimnek, hogy látogassanak el Önökhöz. 

  Sz. Éva

 • Köszönöm a Kumánia Hotel összes dolgozójának a minden igényt maximálisan kielégítő ellátást! A személyzet kedvességét, a mindig készséges tájékoztatást. Csak legekben tudok mindenkinek mesélni az itt eltöltött négy napról. 

  N. Ildikó