Rólunk

Gyógyuljon velünk természetesen, a természet erejével!

A Kumánia Gyógyfürdő Kft. a balneo-fizioterápiás kezelések széles skáláját nyújtja a beutaltak számára. A mozgásszervi megbetegedések nagy száma, a lakosság igen jelentős körét érintő elváltozások miatt egyre nagyobb szerepük van azoknak a terápiás eljárásoknak, amelyekkel mind a gyógykezelés, mind a prevenció (megelőzés) hatékonyan alkalmazható.

Gyógykezeléseinkkel:

  • csökkenthető a gyógyulásra, állapotjavításra fordított idő,
  • javítható az életminőség: csökken a mozgáskorlátozottság és a fájdalmak mértéke
  • fejleszthető a fizikai erőnlét, a terhelhetőség
  • elindulhat egy tudatosabb, helyes életvitel felé! Kollégáink szakszerű tanácsadással segítik a táplálkozás, a rendszeres mozgás, a megfelelő stresszoldás kialakítását.

Szakdolgozóink nagy gyakorlattal, igényes, modern eszközökkel és környezetben végzik gyógyító munkájukat, a változatos fizioterápiás és fürdőgyógyászati kezeléseket. A kezelések kúraszerűen fejtik ki hatásukat, szakorvosi javaslatra kombináltan is alkalmazhatóak.  

A Kumánia Gyógyászat nyitvatartása: Hétköznapokon 7:30-16:00 

TB pénztár nyitva tartása: Hétköznapokon 7:30 - 15:30

Aktuális ajánlataink

A Kumánia Gyógyfürdő Kft. a balneo-fizioterápiás kezelések széles skáláját nyújtja a beutaltak számára. A mozgásszervi megbetegedések nagy száma és a lakosság igen jelentős körét érintő elváltozások miatt egyre nagyobb jelentőséggel bírnak azok a terápiás eljárások, amelyekkel mind a gyógykezelés, mind a prevenció – vagyis a megelőzés – hatékonyan alkalmazható

McKenzei-gyógytorna és dinamikus gerinctréningen is részt vehetnek Vendégeink, melyekkel elkerülhetjük általa, hogy nagy mennyiségű fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tablettákra kényszerüljön. A kezelések a probléma gyökerét ragadja meg a tüneti kezelés helyett. Általuk gyors, tartós változás érhető el!

A Kumánia Gyógyászat keretein belül már ultrahang diagnosztikai, ortopédiai és fizioterápiás szakrendelés is üzemel. A szakrendelés minden esetben előzetes bejelentkezés alapján, beutalóval vehető igénybe! A betegeknek a gyógyászat betegadminisztrációs pultjánál kell jelentkezni, és leadni a szükséges dokumentumokat. 

Legfrissebb híreink

Gyógyászatunk továbbra is várja Pácienseit!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása alapján 2020. november 23-tól a Kumánia Gyógyászat az alábbi szolgáltatásokkal, gyógykezelésekkel várja pácienseit:

Felhívjuk figyelmüket, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően a maszkhasználat komplexumunkban is kötelező. 

Vendégeink mondták

  • Nagyon szépen köszönünk mindent, igazán kellemes időtöltésben volt részünk! Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás és a személyzet hozzáállása pedig kifogástalan volt! Ajánlani fogom barátaimnak és ismerőseimnek, hogy látogassanak el Önökhöz. 

    Sz. Éva

  • Köszönöm a Kumánia Hotel összes dolgozójának a minden igényt maximálisan kielégítő ellátást! A személyzet kedvességét, a mindig készséges tájékoztatást. Csak legekben tudok mindenkinek mesélni az itt eltöltött négy napról. 

    N. Ildikó