Kumánia, a tökéletes rendezvényhelyszín!

 

A Kumánia komplexitása a rendezvények szempontjából is előnyös.  Szervezze meg nálunk konferenciáját, képzéseit, és mi biztosítjuk nemcsak a termet, hanem a szállást, az étkezési lehetőséget, valamint - a nap ideális levezetéséhez - a wellness - és fürdőzési lehetőséget is!
 
Mi minden tesz minket eszményi konferenciahelyszínné?

  • Éttermünk akár 70 fős rendezvények, képzések lebonyolítására is alkalmas.
  • Tárgyalótermünkben, amely a szálloda főépülete mellett helyezkedik el, 30 fő is kényelmesen elfér. A terem technikai felszereltségével biztosítja a sikeres megbeszélések,  előadások minden szükséges kellékét: a projektort, a vetítővásznat és a hangosítási lehetőséget.
  • Szállodánk, a Hotel Kumánia akadálymentes, és képes minden igényt maximálisan kielégíteni: 24 órás recepcióval és 30 db kétágyas szobával várjuk kedves Vendégeinket. A szobák légkondicionáltak, valamint minibárral, televízióval, telefonnal és vezeték nélküli internetcsatlakozással is felszereltek.
  • Rönkházainkban, melyek a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő területén találhatóak és a tóra nyúlnak, további 20 főnek tudunk szállást biztosítani. (5 db házról beszélhetünk, melyek a szobákhoz hasonlóan összkomfortosak.)
  • Jó idő esetén a rönkházak melletti főépület fedett terasz ideális céges és családi szabadidős programokhoz: bográcsozáshoz, grillezéshez vagy szalonnasütéshez.
  • Emellett teljes gyógy-és strandfürdő komplexumunkkal is rendelkezésre állunk a céges csapatoknak.  A wellness kezeléseket, a fürdőzést és sportolási lehetőségeket is egyaránt igénybe vehetik!

Ön is épp egy megbeszélést vagy csapatépítőt szervezne? Felkeltettük érdeklődését?
Kérje egyedi árajánlatunkat a hotel@kumania.hu e-mail címen!