Homokfoci + Lábtenisz

Játszott már strandfocit? Ha nem, de szeretne, nálunk a Kumániában kipróbálhatja! Amennyiben szereti a “sima” focit, ez a változata is tetszeni fog! A strandfoci szabályai ugyanis kevés dologban különböznek a normál labdarúgásétól. Csupán a pályája más (homokos pálya a beton vagy füves helyett), na és a tény, hogy résztvevői sportcipő helyett mezítláb játsszák. 

S ha nemcsak rúgná a bőrt, hanem kíváncsi a profik játékára is, ajánljuk figyelmébe a Kumánia Homokfoci Kupát!
(A kupáról részletesebben a Programok menüpontban tájékozódhat!)

 

Strandröplabda

Átmozgatná magát a napozás után? Mit szólna egy mozgalmas röplabdameccshez? A Kumániában erre és sok más, aktív kikapcsolódásra is lehetősége nyílik! Hiszen az aktív pihenés szerelmesei a stand területén nemcsak röplabda-, hanem strandfocipályát is találnak, ahol kedvükre hódolhatnak szenvedélyüknek.

 

Óriás sakk

A teste helyett inkább az agyát tornáztatná? Akár ismeri a sakk szabályait és megmérettetné magát, akár életében először próbálná ki benne magát, a Kumániában mindkettőt megteheti! A strand területén ugyanis óriássakkal várjuk a sportág iránt érdeklődőket.  Szálljon versenybe, legyen Ön a Kumánia sakkmestere!

 

Tenisz

Salakos teniszpályánkat kibérelheti teljes felszereléssel, ha barátaival vagy párjával ütögetne egy kicsit, de akkor is, ha egyéni/csoportos teniszoktatást (kezdők, illetve haladók számára egyaránt) tervez! Részletesebb információkért keresse recepciónkat!

 

Kerékpárkölcsönzés

Időtartam Árak
1 óra 500 Ft/db
3 óra 1 000 Ft/db
1 nap 2 000 Ft/db