Aromaterápiás masszázs illóolajokkal

Felüdülés testnek és léleknek! A különböző illóolajok más-más hatást gyakorolnak a szervezetünkre: ellazíthatnak vagy éppen felélénkíthetnek. Az aktuális testi és érzelmi állapothoz jól megválasztott illóolaj és testmasszázs kombinációjával a lazító, a stresszoldó, a relaxáló, az energetizáló, és a vitalizáló erő még intenzívebbé válhat. A test így még jobban ellazul, vérkeringése fokozottabbá válik, így a méreganyagok is gyorsabban távozhatnak a szervezetből. Az illóolajok bőrön keresztül és belélegezve egyaránt stresszoldó, relaxáló hatással bírnak.
Az aromamasszázs a svédmasszázs fogásaira épül. Szakemberünk lassú, finom, nyugodt mozdulatokkal dolgozik, hogy minél inkább feloldhassa az izmok görcseit.
A frissítő aromaterápiás masszázs során erőteljesebb kezelést alkalmazunk. Ez a masszázs az egész testet átmozgatja, felpezsdíti a vérkeringést - így általa egy kiadós sportélményhez hasonló élettani hatások érhetőek el. A masszázs hatása bőséges folyadékfogyasztással fokozható.
 
Időszakosan választható aromáink tárháza - és hatásaik:

  1. Aloe vera: gyulladáscsökkentő, gombaölő, regeneráló. Segít megőrizni a bőr fiatalos vitalitását, feszességét, azáltal, hogy nedvességgel látja el. Bőrszárazság kezelésére emiatt kiválóan alkalmas. Hatékonyan ellensúlyozza a környezet okozta káros hatásokat.
  2. Citromfű: frissítő, élénkítő, ugyanakkor nyugtató hatással is bír. Vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően puhává, selymessé varázsolja a bőrt.
  3. Eukaliptusz: az illóanyag a test energiacsatornáiban lévő elzáródásokat (blokkokat) oldja, így segít a test energetikai egyensúlyának helyreállításában. Vérbőséget fokozó hatású; frissít és élénkít. A bőr finom és sima tapintású lesz.
  4. Édes narancs: pezsdítő, élénkítő hatású; mérsékeli a narancsbőr tüneteit.
  5. Gyógyfüves: a bőr pórusain keresztül a gyógynövények hatóanyagai gyorsan felszívódnak. Hatóanyagai jó hatással vannak a merev ízületekre, a meghúzódott, fájdalmas izmokra, a migrénre, mindezeken felül pedig a stressz és a feszültség oldására is.
  6. Jázmin: az afrodiziákumként is ismert jázmin bőrregeneráló, fertőtlenítő, stresszoldó hatású.
  7. Narancs-fahéj: visszaadja a bőr egyensúlyát, javítja a testfelszín vérellátását, kiválóan alkalmas narancsbőr kezelésére. Segíti a méreganyagok eltávolítását, támogatja a verejtékezést, így a tisztítókúráknak is hatékony kiegészítője.
  8. Yogi: az újjászületés olaját a masszázsok ínyenceinek ajánljuk. A varázslatos keleti illat nemcsak a testet, hanem a lelket is felüdíti.

Masszázsunk igénybevételéhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Áraink:

  • Aromaterápiás masszázs, 20 perc /különböző illóolajokkal: aloe vera, citromfű, eukaliptusz, édes narancs, gyógyfüves, jázmin, narancs-fahéj, yogi/ - 5 000 Ft/alkalom
  • Aromaterápiás masszázs, 50 perc /különböző illóolajokkal; aloe vera, citromfű, eukaliptusz, édes narancs, gyógyfüves, jázmin, narancs-fahéj, yogi/ - 8 000 Ft/alkalom

További masszázsárainkat itt találja.