Infraszaunák

Azoknak, akik nem bírják a finn szaunák melegét, vagy kevesebb idejük van feltöltődésre, ideális lehet az infraszauna, amelyet a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilágban is megtalál.

Miben tér el az infraszauna a “hagyományos” finn szaunától? 
A finn szaunához képest itt alacsonyabb a hőmérséklet - így azok is élvezhetik a szaunázás jótékony hatásait, akik nem bírják a szárazabb levegőjű, magas hőfokon működő finn szaunát. Az infraszaunában a környezet kevésbé melegszik fel, a különleges vörös sugaraknak köszönhetően azonban a test mégis felhevül. Így az infraszaunázás is biztosítja a finn szauna után tapasztalható, egészségünkre kedvező hatásokat. Heti 2-3 alkalom után már észrevehetően szebb lesz a bőrünk, nyugodtabbnak, kisimultabbnak érezzük majd magunkat, nem is beszélve arról, hogy erősödni fog immunrendszerünk is. Az infraszaunázás után a hűtőfürdő és a pihenés csakúgy ajánlott, mint a finn szauna után.

Az infraszauna akár kúraszerűen, naponta is igénybe vehető, azonban maximum 3-4 hétig. Mielőtt ezt a kúrát választaná, mindenképp kérje ki háziorvosának, szakorvosának tanácsát!